Бүртгэгдсэн хоолны дэглэмийн эмчийн хяналтанд байна!Хөгшрөлтийн арчилгааг зорь! "Протеогликан коллаген" агуулсан амттай жор Бүртгэгдсэн хоолны эмч Киоко Эгавагийн хяналтан дор хийсэн жор

Бүртгэгдсэн хоолны дэглэмийн эмчийн хяналтанд байна!Хөгшрөлтийн арчилгааг зорь! "Протеогликан коллаген" агуулсан амттай жор Бүртгэгдсэн хоолны эмч Киоко Эгавагийн хяналтан дор хийсэн жор

Сенсэй Киоко Эгава

Киоко Эгава(Кёоко Эгава)Ноён

Бүртгэлтэй хоол зүйч, Нишитокёогийн чихрийн шижингийн багш, тогооч

Их сургуулиа төгсөөд хүнсний компанид эрүүл мэндийн бүтээгдэхүүн боловсруулах чиглэлээр ажиллаж байгаад олон жил хоол хийх судалгаа, жор боловсруулах чиглэлээр ажилласан.Тэрээр Эрүүл мэнд, Хөдөлмөр, Нийгмийн Хамгааллын Яамнаас гаргасан эрүүл мэндийн тусгай удирдамжид анхнаасаа хамрагдаж, жил бүр 400 гаруй хүнд амьдралын хэв маягаас шалтгаалсан өвчнийг сайжруулах зөвлөгөө (бодисын солилцооны хам шинжийн заавар) өгдөг.
Одоогоор тэрээр Тамура клиникийн амбулаториор чихрийн шижин өвчтэй хүмүүст хоол тэжээлийн зааварчилгаа өгч байгаа бөгөөд илчлэг, хоол тэжээлийн тэнцвэрт байдлыг дурдахад "хувь хүний ​​амьдралын хэв маягт тохирсон боломжтой зөвлөгөө өгөх" гэдэгт итгэдэг.
Мөн хоол хийх хичээл, 0 наснаас сургуулийн нас хүртэлх хоол хүнсний боловсрол олгох үйл ажиллагаа, эрүүл мэндийн семинарт багшаар олон чиглэлээр идэвхтэй ажиллаж байна.

Сенсэй Киоко Эгава

Киоко Эгава(Кёоко Эгава)Ноён

Бүртгэлтэй хоол зүйч, Нишитокёогийн чихрийн шижингийн багш, тогооч

Их сургуулиа төгсөөд хүнсний компанид эрүүл мэндийн бүтээгдэхүүн боловсруулах чиглэлээр ажиллаж байгаад олон жил хоол хийх судалгаа, жор боловсруулах чиглэлээр ажилласан.Тэрээр Эрүүл мэнд, Хөдөлмөр, Нийгмийн Хамгааллын Яамнаас гаргасан эрүүл мэндийн тусгай удирдамжид анхнаасаа хамрагдаж, жил бүр 400 гаруй хүнд амьдралын хэв маягаас шалтгаалсан өвчнийг сайжруулах зөвлөгөө (бодисын солилцооны хам шинжийн заавар) өгдөг.
Одоогоор тэрээр Тамура клиникийн амбулаториор чихрийн шижин өвчтэй хүмүүст хоол тэжээлийн зааварчилгаа өгч байгаа бөгөөд илчлэг, хоол тэжээлийн тэнцвэрт байдлыг дурдахад "хувь хүний ​​амьдралын хэв маягт тохирсон боломжтой зөвлөгөө өгөх" гэдэгт итгэдэг.
Мөн хоол хийх хичээл, 0 наснаас сургуулийн нас хүртэлх хоол хүнсний боловсрол олгох үйл ажиллагаа, эрүүл мэндийн семинарт багшаар олон чиглэлээр идэвхтэй ажиллаж байна.

Протеогликан коллаген

Протеогликан коллагенБүтээгдэхүүний дэлгэрэнгүйг энд дарж үзнэ үү

Өдөр бүр та эрч хүчтэй, уян хатан мэдрэмжийг мэдэрдэг.Анхаарал татахуйц гоо сайхны найрлагатай "протеогликан" агуулсан!

Зөвхөн коллаген, гиалуроны хүчил биш!Салмон загасны "протеогликан" болон жимсний хатан хаан "мангостин"-ын арьсны хандыг агуулсан тансаг гоо сайхны нунтаг.Энэ нь халуун болон мөстэй ундаанд хайлуулж болох мөхлөгт хэлбэртэй тул та өөрт тохирсон загвараар ууж болно.

Протеогликан гэж юу вэ?

Энэ нь коллагентай хамт амьтны мөгөөрсний үндсэн бүрэлдэхүүн хэсэг бөгөөд ус маш сайн хадгалдаг, идэж болохуйц элсэн чихэр, уургийн иж бүрдэл юм. Энэ нь "эмэгтэйчүүдийн хөгшрөх тусам зайлсхийх боломжгүй сэтгэлийн зовнилыг" дэмждэг гоо сайхны гайхалтай найрлага юм!

Хөгшрөлтийн арчилгааны анхны жор

  • Брокколитай амттан
  • Квиноа бүхий Газар дундын тэнгисийн таборет
  • Халуун ногооны гичний соус
  • Коллагентай шарсан тахианы булан
  • Киви болон чиа үрийн смүүти
  • Шарж шар буурцаг, хижики далайн замагтай будаа
  • Сеширатама банштай кунжутын соус

Брокколитай амттан

Супер хоол х Протеогликан коллаген

Брокколитай амттан

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 191kcal
уураг 13.3g
Липидүүд 4.4g
нүүрс ус 26.5g
кальцийн 164.0mg
0.9mg
Витамин С 62.6mg
Фолийн хүчил 146.2μg
Хоолны эслэг 5.6g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 2.2g

Брокколи ба брокколи нахиа нь хүчтэй антиоксидант үйлчилгээтэй хүнсний ногооны нэг бөгөөд витамин С-ийн өндөр агууламжтай, "протеогликан коллаген"-тай сайн зохицдог.Мөн сайн.Брокколи нь хүнсний ногооны дунд их хэмжээний VC (стрессийн эсрэг витамин) агуулдаг тул хөгшрөлтийн үед хэрэглэхэд тохиромжтой (* 1) ♪

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (2 хүний ​​хувьд)

ブ ロ ッ コ リ ー 1/2 багц (ойролцоогоор 150 гр)
сонгино 1 ширхэг (ойролцоогоор 150 гр)
Төмс 1 ширхэг (ойролцоогоор 120 гр)
Ус 250ml
Сүү 200ml
тайвшрах 1 tbsp-аас бага зэрэг бага
Давс, хар перец бага зэрэг
Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасан
Брокколи нахиа 50g

журам

  1. 1. Сонгино, төмсөө зохих хэмжээгээр хэрчээд 250 мл ус нэмээд хайруулын тавган дээр зөөлөн болтол нь буцалгана.
  2. 2. Брокколиг өндгөвч болгон хайчилж, богино долгионы зууханд халаана.
  3. 3. 1 ба 2 протеогликан коллаген нэмээд холино.
  4. 4. Хайруулын тавган дээр 3-ыг буцаан хийж, сүүгээ бага багаар хийж халаана.
  5. 5. Консом, давс, перцээр амтыг нь тохируулна
  6. 6. Брокколи нахиагаа чимэглээрэй

Квиноа бүхий Газар дундын тэнгисийн таборет

Супер хоол х Протеогликан коллаген

Квиноа бүхий Газар дундын тэнгисийн таборет

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 158kcal
уураг 7.7g
Липидүүд 6.7g
нүүрс ус 16.7g
магни 32.4mg
0.7mg
Фолийн хүчил 47.0μg
Хоолны эслэг 2.0g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 1.7g

Квиноа нь бие махбодид тэнцвэртэй нийлэгждэггүй чухал амин хүчлүүдийг агуулдаг бөгөөд хүнсний эслэг, эрдэс бодис (магни, төмөр), ферментээр баялаг юм.Хоол хийх явцад ус нь "протеогликан коллаген" -ийг уусгана.Гол нь сайтар холих явдал юм.
(* Кускус ба квиноаг импортын ерөнхий дэлгүүр болон онлайн дэлгүүрээс худалдаж авч болно.)

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (2 хүний ​​хувьд)

Кускус 1/4 аяга (40 гр)
Квиноа 1/8 аяга (20 гр)
Өргөст хэмх 1/2
Жижиг улаан лооль 4 дугаартай
сонгино 30g
Шар чинжүү 30g
Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасан
Цибретт (хуурай нь зүгээр)
лаврын (Түүхий эсвэл хуурай)
※ хувцаслах
оливын тос 1 халбага
Дарсны цуу 1.5 халбага
Давс, чинжүү Таны таашаалд бага зэрэг
Кумин нунтаг бага зэрэг

журам

  1. 1. Quinoa-д хоёр дахин их ус нэмээд буцалгана.Их галаар эхэлж, буцалгамагц бага дулааныг нь багасгаж, 2 минут орчим буцалгана.Дараа нь 10 минутын турш уураар жигнэнэ
  2. 2. Кускусыг аяганд хийж, ижил хэмжээний халуун ус асгаж, таглаад 10 минут орчим байлгаад уураар жигнэнэ.
  3. 3. Энэ хооронд хүнсний ногоог том ширхэгтэй хэрчинэ
  4. 4. Сонгино нь гашууныг арилгахын тулд усанд өртөхөд амттай байдаг
  5. 5. Орц найрлагыг нь хольж, зохих хэмжээний нунтаг cumin цацна.
  6. 6. 1-ээс 4 хүртэлх найрлагыг протеогликан коллагентай хольж, хамтад нь хувцаслана.
  7. 7. Түүхий лаврын зэрэг ургамлаар чимж, бага зэрэг хөргөнө.

Халуун ногооны гичний соус

Супер хоол х Протеогликан коллаген

Халуун ногооны гичний соус

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 240kcal
уураг 9.0g
Липидүүд 15.6g
нүүрс ус 18.0g
1.1mg
А аминдэм 352.7mg
Е витамин 6.6mg
Витамин С 74.3mg
Фолийн хүчил 92.6μg
Хоолны эслэг 5.4g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.4g

Хар өнгөтэй хүнсний ногоо (ногоон, шар ногоо) нь Е, С витаминаар баялаг бөгөөд таны өдөр тутам идэхийг хүсдэг хүнсний бүтээгдэхүүн юм.Биеийг хөргөхгүйн тулд халуун ногоо хэрэглэхийг зөвлөж байна.Мөн Е витамин ихтэй, антиоксидант өндөртэй бүйлс хэрэглэх нь хөгшрөлтийн арчилгааны хувьд илүү ашигтай юм шиг санагддаг * 1."Протеогликан коллаген" нь хүйтэн боолтонд уусдаг тул сайн холивол гоо сайхны боолт бүрэн болно!

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (2 хүний ​​хувьд)

Хүн орхоодой 50g
ブ ロ ッ コ リ ー 50g
хулуу 80g
Улаан хонхны чинжүү 50g
Авокадо 50g
бүйлс 10g
A
Бүдүүн гич 2 халбага
оливын тос 1 халбага
Нимбэгний шүүс 1 tsp
Давс, чинжүү бага зэрэг
Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасан

журам

  1. 1. Лууван, брокколи, хулуугаа хазаж хэрчиж, улаан перцийг босоо хэсэг болгон хэрчинэ.
  2. 2. Богино долгионы зууханд 1-ийг силикон уурын зууханд хийж зөөлрүүлнэ.
  3. 3. Авокадог хазах хэмжээтэй хэрчинэ
  4. 4. А материалыг нэгтгэж сайтар холино
  5. 5. Хүнсний ногоогоо хольж, буталсан бүйлсийг хүнсний ногоо дээр цацна
  6. 6. Гичний соусаар цацаж, бэлэн боллоо

Коллагентай шарсан тахианы булан

Супер хоол х Протеогликан коллаген

Коллагентай шарсан тахианы булан

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 265kcal
уураг 28.5g
Липидүүд 10.7g
нүүрс ус 12.2g
0.9mg
Хоолны эслэг 0.7g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 1.7g

Тахианы хөхний мах нь илчлэг багатай, уураг ихтэй төлөөлөгч юм.Төмөр, кальциар баялаг хар кунжут нэмээд алдартай кокосын тосоор жигнэх замаар хөгшрөлтийн арчилгааг дэмжээрэй * 1! "Протеогликан коллаген"-ыг халаах боломжтой тул та итгэлтэйгээр хоол хийж болно ♪
(* Хэрэв та наргил модны тосонд сайн биш бол оронд нь оливын тос хэрэглэж болно.)

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (2 хүний ​​хувьд)

Тахианы цээж 200g
Шар буурцгийн соус 1.5 tsp
сайхан саке 1.5 tsp
2g
Чинжүү бага зэрэг
Цардуул 2 халбага
Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасан
Шарсан хар кунжут 2 халбага
Кокосын тос 1 халбага

журам

  1. 1. Тахианы хөхийг нимгэн зүсмэл болгон хайчилж ав
  2. 2. Шар буурцагны соус, мирин, давс, перцээр амтлаад 15 минут орчим байлгана.
  3. 3. Төмсний цардуул, протеогликан коллаген, хар гүнжидийн үрийг сайтар хольж, тахианы цээжний хоёр талд түрхэнэ.
  4. 4. Кокосын тосоор хайруулын тавган дээр урд болон хойд талыг нь жигнэх.

Киви болон чиа үрийн смүүти

Супер хоол х Протеогликан коллаген

Киви болон чиа үрийн смүүти

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 258kcal
уураг 10.9g
Липидүүд 6.3g
нүүрс ус 41.9g
2.4mg
кальцийн 64.1mg
Витамин С 39.2mg
Фолийн хүчил 75.5μg
Хоолны эслэг 2.0g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.9g

Витамин С ихээр агуулсан киви нь "Протеогликан коллаген"-тай сайн зохицдог ♪ Энэ нь омега 3 тосны хүчил, төмөр, кальци, эслэг зэрэг их хэмжээгээр агуулсан шар буурцгийн сүүгээр хийсэн смүүти юм. Хөгшрөлтийн арчилгаа хялбар * 1.
(* Чиа үрийг импортын ерөнхий дэлгүүр болон онлайн дэлгүүрээс худалдан авч болно.)

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (1 хүний ​​хувьд)

キ ウ イ байна 1/2 (50 гр)
Банана Жижиг 1/2 (50 гр)
зөгийн бал 1 халбага
Шар буурцагны сүү 150ml
Нимбэгний шүүс 1 tsp
Чиа үр 1 tsp
Ус 50ml
Протеогликан коллаген 1 хоолны халбага (5.2 гр)
* 1 халбага хавсаргасан

журам

  1. 1. 1 цайны халбага чиа үрийг 50 мл усанд хийж 10 минут орчим байлгана.
  2. 2. Киви гадилыг хальсалж, тохирох хэмжээгээр нь хэрчинэ.
  3. 3. 2 жимс, зөгийн бал, нимбэгний шүүс, протеогликан коллаген, шар буурцагны сүүг холигчоор холино.
  4. 4. Ус агуулсан өтгөрүүлсэн чиа үрээ нэмээд дахин бага зэрэг холино.

Шарж шар буурцаг, хижики далайн замагтай будаа

Шарж шар буурцаг, хижики далайн замагтай будаа

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 362kcal
уураг 13.6g
Липидүүд 2.9g
1.7mg
Е витамин 0.3mg
Витамин С 0.4mg
Хоолны эслэг 3.6g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.9g

Уураг ихтэй, илчлэг багатай, шар буурцагны изофлавон агуулсан шар буурцаг нь эмэгтэйчүүдийн талд байдаг.
Хүнсний эслэг, кальциар баялаг хижики далайн замагтай хослуулан хөгшрөлтийн арчилгааны хүчирхэг нөөц * 1! Хэрэв та будаа чанахдаа "Протеогликан коллаген"-ыг хольвол гоо сайхны будаатай болно ♪

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (4 хүний ​​хувьд)

2 явна
Шарсан шар буурцаг 1/2 аяга (50 гр)
Хижики (хатаасан) 2g
1/2 халбага
Үгүй 2 халбага
Шар буурцгийн соус 1 tsp
Даши бор замаг 10 ширхэг 1 см квадрат
Ус 2.5 аяга
Протеогликан коллаген 4 хоолны халбага (20.8 гр)
* 4 халбага хавсаргасан

журам

  1. 1. Будаа хайчилж, усыг нь шавхахын тулд коланд руу хийнэ.
  2. 2. Хатаасан хижики далайн замгийг усаар дүүргэнэ.
  3. 3. Будаа агшаагчинд будаа, шингэн сэлбэсэн хижики далайн замаг, амтлагч, бор замаг, 2.5 аяга ус, протеогликан коллаген хийнэ.
  4. 4. Шарсан шар буурцаг нэмээд зөөлөн хольж, хэвийн хооллоорой.

Сеширатама банштай кунжутын соус

Сеширатама банштай кунжутын соус

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 225kcal
уураг 2.2g
Липидүүд 6.4g
1.5g
Е витамин 0.1mg
Витамин С 0.1mg
Хоолны эслэг 1.5g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.04g

Төмөр, кальци ихтэй хар кунжут нь маш их хэмжээний полифенол агуулдаг бөгөөд антиоксидант үйлчилгээтэй тул хөгшрөлтийн арчилгаанд хэрэглэхийг зөвлөж байна * 1.
Калорийн хэмжээг багасгахын тулд дүпү хэрэглэж, "протеогликан коллаген"-ыг хольж, илчлэг багатай гоо сайхны амттан хийж болно ♪
 

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (4 хүний ​​хувьд)

Ширатамако 100g
Торгон дүпү 100g
Протеогликан коллаген 4 хоолны халбага (20.8 гр)
* 4 халбага хавсаргасан
Хар кунжутын үр 40g
Sugar 20g
сайхан саке 1 халбага
зөгийн бал 1 tsp

журам

  1. 1. Ширатамако болон торгон дүпү хоёрыг аяганд хийж сайтар хутгана.
  2. 2. Протеогликан коллаген нэмээд чихний дэлбээг зөөлөн болтол зуурна.
  3. 3. Буцалж буй усанд 2 ширхэг өнхрүүлсэн буузыг дусааж, хөвүүлсний дараа 1-2 минутын дараа мөстэй усанд хийж хөргөнө.
  4. 4. Гүнжидийн (хар нунтагласан кунжут, элсэн чихэр, мирин, зөгийн бал) найрлагыг халуунд тэсвэртэй саванд хийж хольж, богино долгионы зууханд 90 секунд орчим халаана (нөхцөл байдлыг ажиглаж байхад).
  5. 5. Банш дээрээ кунжутын үр цацвал бэлэн боллоо.

Хөгшрөлтийн арчилгааны анхны жор

Брокколитай амттан

Брокколитай амттан

Супер хоол х Протеогликан коллаген

Брокколитай амттан

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 191kcal
уураг 13.3g
Липидүүд 4.4g
нүүрс ус 26.5g
кальцийн 164.0mg
0.9mg
Витамин С 62.6mg
Фолийн хүчил 146.2μg
Хоолны эслэг 5.6g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 2.2g

Брокколи ба брокколи нахиа нь хүчтэй антиоксидант үйлчилгээтэй хүнсний ногооны нэг бөгөөд витамин С-ийн өндөр агууламжтай, "протеогликан коллаген"-тай сайн зохицдог.Мөн сайн. Сенсэй Киоко Эгава Брокколи нь хүнсний ногооны дунд их хэмжээний VC (стрессийн эсрэг витамин) агуулдаг тул хөгшрөлтийн үед хэрэглэхэд тохиромжтой (* 1) ♪

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (2 хүний ​​хувьд)

ブ ロ ッ コ リ ー 1/2 багц (ойролцоогоор 150 гр)
сонгино 1 ширхэг (ойролцоогоор 150 гр)
Төмс 1 ширхэг (ойролцоогоор 120 гр)
Ус 250ml
Сүү 200ml
тайвшрах 1 tbsp-аас бага зэрэг бага
Давс, хар перец бага зэрэг
Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасан
Брокколи нахиа 50g

журам

  1. 1. Сонгино, төмсөө зохих хэмжээгээр хэрчээд 250 мл ус нэмээд хайруулын тавган дээр зөөлөн болтол нь буцалгана.
  2. 2. Брокколиг өндгөвч болгон хайчилж, богино долгионы зууханд халаана.
  3. 3. 1 ба 2 протеогликан коллаген нэмээд холино.
  4. 4. Хайруулын тавган дээр 3-ыг буцаан хийж, сүүгээ бага багаар хийж халаана.
  5. 5. Консом, давс, перцээр амтыг нь тохируулна
  6. 6. Брокколи нахиагаа чимэглээрэй

Квиноа бүхий Газар дундын тэнгисийн таборет

Квиноа бүхий Газар дундын тэнгисийн таборет

Супер хоол х Протеогликан коллаген

Квиноа бүхий Газар дундын тэнгисийн таборет

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 158kcal
уураг 7.7g
Липидүүд 6.7g
нүүрс ус 16.7g
магни 32.4mg
0.7mg
Фолийн хүчил 47.0μg
Хоолны эслэг 2.0g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 1.7g

Квиноа нь бие махбодид тэнцвэртэй байх боломжгүй чухал амин хүчлүүдийг агуулдаг бөгөөд хүнсний эслэг, эрдэс бодисоор баялаг (магни, фермент, төмөр).Хоол хийх явцад ус нь "протеогликан коллаген" -ийг уусгана.Сенсэй Киоко ЭгаваГол нь сайтар холих явдал юм. (* Кускус ба квиноаг импортын ерөнхий дэлгүүр болон онлайн дэлгүүрээс худалдаж авч болно.)

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (2 хүний ​​хувьд)

Кускус 1/4 аяга (40 гр)
Квиноа 1/8 аяга (20 гр)
Өргөст хэмх 1/2
Жижиг улаан лооль 4 дугаартай
сонгино 30g
Шар чинжүү 30g
Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасан
Цибретт (хуурай нь зүгээр)
лаврын (Түүхий эсвэл хуурай)
※ хувцаслах
оливын тос 1 халбага
Дарсны цуу 1.5 халбага
Давс, чинжүү Таны таашаалд бага зэрэг
Кумин нунтаг бага зэрэг

журам

  1. 1. Quinoa-д хоёр дахин их ус нэмээд буцалгана.Их галаар эхэлж, буцалгамагц бага дулааныг нь багасгаж, 2 минут орчим буцалгана.Дараа нь 10 минутын турш уураар жигнэнэ
  2. 2. Кускусыг аяганд хийж, ижил хэмжээний халуун ус асгаж, таглаад 10 минут орчим байлгаад уураар жигнэнэ.
  3. 3. Энэ хооронд хүнсний ногоог том ширхэгтэй хэрчинэ
  4. 4. Сонгино нь гашууныг арилгахын тулд усанд өртөхөд амттай байдаг
  5. 5. Орц найрлагыг нь хольж, зохих хэмжээний нунтаг cumin цацна.
  6. 6. 1-ээс 4 хүртэлх найрлагыг протеогликан коллагентай хольж, хамтад нь хувцаслана.
  7. 7. Түүхий лаврын зэрэг ургамлаар чимж, бага зэрэг хөргөнө.

Халуун ногооны гичний соус

Халуун ногооны гичний соус

Супер хоол х Протеогликан коллаген

Халуун ногооны гичний соус

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 240kcal
уураг 9.0g
Липидүүд 15.6g
нүүрс ус 18.0g
1.1mg
А аминдэм 352.7mg
Е витамин 6.6mg
Витамин С 74.3mg
Фолийн хүчил 92.6μg
Хоолны эслэг 5.4g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.4g

Хар өнгөтэй хүнсний ногоо (ногоон, шар ногоо) нь Е, С витаминаар баялаг бөгөөд таны өдөр тутам идэхийг хүсдэг хүнсний бүтээгдэхүүн юм.Биеийг хөргөхгүйн тулд халуун ногоо хэрэглэхийг зөвлөж байна.Мөн Е витамин ихтэй, антиоксидант өндөртэй бүйлс хэрэглэх нь хөгшрөлтийн арчилгааны хувьд илүү ашигтай юм шиг санагддаг * 1.Сенсэй Киоко Эгава"Протеогликан коллаген" нь хүйтэн боолтонд уусдаг тул сайн холивол гоо сайхны боолт бүрэн болно!

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (2 хүний ​​хувьд)

Хүн орхоодой 50g
ブ ロ ッ コ リ ー 50g
хулуу 80g
Улаан хонхны чинжүү 50g
Авокадо 50g
бүйлс 10g
A
Бүдүүн гич 2 халбага
оливын тос 1 халбага
Нимбэгний шүүс 1 tsp
Давс, чинжүү бага зэрэг
Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасан

журам

  1. 1. Лууван, брокколи, хулуугаа хазаж хэрчиж, улаан перцийг босоо хэсэг болгон хэрчинэ.
  2. 2. Богино долгионы зууханд 1-ийг силикон уурын зууханд хийж зөөлрүүлнэ.
  3. 3. Авокадог хазах хэмжээтэй хэрчинэ
  4. 4. А материалыг нэгтгэж сайтар холино
  5. 5. Хүнсний ногоогоо хольж, буталсан бүйлсийг хүнсний ногоо дээр цацна
  6. 6. Гичний соусаар цацаж, бэлэн боллоо

Коллагентай шарсан тахианы булан

Коллагентай шарсан тахианы булан

Супер хоол х Протеогликан коллаген

Коллагентай шарсан тахианы булан

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 265kcal
уураг 28.5g
Липидүүд 10.7g
нүүрс ус 12.2g
0.9mg
Хоолны эслэг 0.7g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 1.7g

Тахианы хөхний мах нь илчлэг багатай, уураг ихтэй төлөөлөгч юм.Төмөр, кальциар баялаг хар кунжут нэмээд алдартай кокосын тосоор жигнэх замаар хөгшрөлтийн арчилгааг дэмжээрэй * 1! "Протеогликан коллаген"-ыг халаах боломжтой тул та итгэлтэйгээр хоол хийж болно ♪Сенсэй Киоко Эгава (* Хэрэв та наргил модны тосонд сайн биш бол оронд нь оливын тос хэрэглэж болно.)

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (2 хүний ​​хувьд)

Тахианы цээж 200g
Шар буурцгийн соус 1.5 tsp
сайхан саке 1.5 tsp
2g
Чинжүү бага зэрэг
Цардуул 2 халбага
Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасан
Шарсан хар кунжут 2 халбага
Кокосын тос 1 халбага

журам

  1. 1. Тахианы хөхийг нимгэн зүсмэл болгон хайчилж ав
  2. 2. Шар буурцагны соус, мирин, давс, перцээр амтлаад 15 минут орчим байлгана.
  3. 3. Төмсний цардуул, протеогликан коллаген, хар гүнжидийн үрийг сайтар хольж, тахианы цээжний хоёр талд түрхэнэ.
  4. 4. Кокосын тосоор хайруулын тавган дээр урд болон хойд талыг нь жигнэх.

Киви болон чиа үрийн смүүти

Киви болон чиа үрийн смүүти

Супер хоол х Протеогликан коллаген

Киви болон чиа үрийн смүүти

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 258kcal
уураг 10.9g
Липидүүд 63g
нүүрс ус 41.9g
2.4mg
кальцийн 64.1mg
Витамин С 39.2mg
Фолийн хүчил 75.5μg
Хоолны эслэг 2.0g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.9g

Витамин С ихээр агуулсан киви нь "Протеогликан коллаген"-тай сайн зохицдог ♪ Энэ нь омега 3 тосны хүчил, төмөр, кальци, эслэг зэрэг их хэмжээгээр агуулсан шар буурцгийн сүүгээр хийсэн смүүти юм. Хөгшрөлтийн арчилгаа хялбар * 1.Сенсэй Киоко Эгава (* Чиа үрийг импортын ерөнхий дэлгүүр болон онлайн дэлгүүрээс худалдан авч болно.)

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (2 хүний ​​хувьд)

キ ウ イ байна 1/2 (50 гр)
Банана Жижиг 1/2 (50 гр)
зөгийн бал 1 халбага
Шар буурцагны сүү 150ml
Нимбэгний шүүс 1 tsp
Чиа үр 1 tsp
Ус 50ml
Протеогликан коллаген 1 хоолны халбага (5.2 гр)
* 1 халбага хавсаргасан

журам

  1. 1. 1 цайны халбага чиа үрийг 50 мл усанд хийж 10 минут орчим байлгана.
  2. 2. Киви гадилыг хальсалж, тохирох хэмжээгээр нь хэрчинэ.
  3. 3. 2 жимс, зөгийн бал, нимбэгний шүүс, протеогликан коллаген, шар буурцагны сүүг холигчоор холино.
  4. 4. Ус агуулсан өтгөрүүлсэн чиа үрээ нэмээд дахин бага зэрэг холино.

Шарж шар буурцаг, хижики далайн замагтай будаа

Шарж шар буурцаг, хижики далайн замагтай будаа

Шарж шар буурцаг, хижики далайн замагтай будаа

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 362kcal
уураг 13.6g
Липидүүд 2.9g
1.7mg
Е витамин 0.3mg
Витамин С 0.4mg
Хоолны эслэг 3.6g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.9g

Уураг ихтэй, илчлэг багатай, шар буурцагны изофлавон агуулсан шар буурцаг нь эмэгтэйчүүдийн талд байдаг.
Хүнсний эслэг, кальциар баялаг хижики далайн замагтай хослуулан хөгшрөлтийн арчилгааны хүчирхэг нөөц * 1!Сенсэй Киоко ЭгаваХэрэв та будаа чанахдаа "Протеогликан коллаген"-ыг хольвол гоо сайхны будаатай болно ♪

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (4 хүний ​​хувьд)

2 явна
Шарсан шар буурцаг 1/2 аяга (50 гр)
Хижики (хатаасан) 2g
1/2 халбага
Үгүй 2 халбага
Шар буурцгийн соус 1 tsp
Даши бор замаг 10 ширхэг 1 см квадрат
Ус 2.5 аяга
Протеогликан коллаген 4 хоолны халбага (20.8 гр)
* 4 халбага хавсаргасан

журам

  1. 1. Будаа хайчилж, усыг нь шавхахын тулд коланд руу хийнэ.
  2. 2. Хатаасан хижики далайн замгийг усаар дүүргэнэ.
  3. 3. Будаа агшаагчинд будаа, шингэн сэлбэсэн хижики далайн замаг, амтлагч, бор замаг, 2.5 аяга ус, протеогликан коллаген хийнэ.
  4. 4. Шарсан шар буурцаг нэмээд зөөлөн хольж, хэвийн хооллоорой.

Сеширатама банштай кунжутын соус

Сеширатама банштай кунжутын соус

Сеширатама банштай кунжутын соус

Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд)
Эрчим хүч 225kcal
уураг 2.2g
Липидүүд 6.4g
1.5g
Е витамин 0.1mg
Витамин С 0.1mg
Хоолны эслэг 1.5g
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.04g

Төмөр, кальци ихтэй хар кунжут нь маш их хэмжээний полифенол агуулдаг бөгөөд антиоксидант үйлчилгээтэй тул хөгшрөлтийн арчилгаанд хэрэглэхийг зөвлөж байна * 1.
Сенсэй Киоко Эгава Калорийн хэмжээг багасгахын тулд дүпү хэрэглэж, "протеогликан коллаген"-ыг хольж, илчлэг багатай гоо сайхны амттан хийж болно ♪

* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)

Материал (4 хүний ​​хувьд)

Ширатамако 100g
Торгон дүпү 100g
Протеогликан коллаген 4 хоолны халбага (20.8 гр)
* 4 халбага хавсаргасан
Хар кунжутын үр 40g
Sugar 20g
сайхан саке 1 халбага
зөгийн бал 1 tsp

журам

  1. 1. Ширатамако болон торгон дүпү хоёрыг аяганд хийж сайтар хутгана.
  2. 2. Протеогликан коллаген нэмээд чихний дэлбээг зөөлөн болтол зуурна.
  3. 3. Буцалж буй усанд 2 ширхэг өнхрүүлсэн буузыг дусааж, хөвүүлсний дараа 1-2 минутын дараа мөстэй усанд хийж хөргөнө.
  4. 4. Гүнжидийн (хар нунтагласан кунжут, элсэн чихэр, мирин, зөгийн бал) найрлагыг халуунд тэсвэртэй саванд хийж хольж, богино долгионы зууханд 90 секунд орчим халаана (нөхцөл байдлыг ажиглаж байхад).
  5. 5. Банш дээрээ кунжутын үр цацвал бэлэн боллоо.