Киоко Эгава(Кёоко Эгава)Ноён
Бүртгэлтэй хоол зүйч, Нишитокёогийн чихрийн шижингийн багш, тогооч
Их сургуулиа төгсөөд хүнсний компанид эрүүл мэндийн бүтээгдэхүүн боловсруулах чиглэлээр ажиллаж байгаад олон жил хоол хийх судалгаа, жор боловсруулах чиглэлээр ажилласан.Тэрээр Эрүүл мэнд, Хөдөлмөр, Нийгмийн Хамгааллын Яамнаас гаргасан эрүүл мэндийн тусгай удирдамжид анхнаасаа хамрагдаж, жил бүр 400 гаруй хүнд амьдралын хэв маягаас шалтгаалсан өвчнийг сайжруулах зөвлөгөө (бодисын солилцооны хам шинжийн заавар) өгдөг.
Одоогоор тэрээр Тамура клиникийн амбулаториор чихрийн шижин өвчтэй хүмүүст хоол тэжээлийн зааварчилгаа өгч байгаа бөгөөд илчлэг, хоол тэжээлийн тэнцвэрт байдлыг дурдахад "хувь хүний амьдралын хэв маягт тохирсон боломжтой зөвлөгөө өгөх" гэдэгт итгэдэг.
Мөн хоол хийх хичээл, 0 наснаас сургуулийн нас хүртэлх хоол хүнсний боловсрол олгох үйл ажиллагаа, эрүүл мэндийн семинарт багшаар олон чиглэлээр идэвхтэй ажиллаж байна.
Киоко Эгава(Кёоко Эгава)Ноён
Бүртгэлтэй хоол зүйч, Нишитокёогийн чихрийн шижингийн багш, тогооч
Их сургуулиа төгсөөд хүнсний компанид эрүүл мэндийн бүтээгдэхүүн боловсруулах чиглэлээр ажиллаж байгаад олон жил хоол хийх судалгаа, жор боловсруулах чиглэлээр ажилласан.Тэрээр Эрүүл мэнд, Хөдөлмөр, Нийгмийн Хамгааллын Яамнаас гаргасан эрүүл мэндийн тусгай удирдамжид анхнаасаа хамрагдаж, жил бүр 400 гаруй хүнд амьдралын хэв маягаас шалтгаалсан өвчнийг сайжруулах зөвлөгөө (бодисын солилцооны хам шинжийн заавар) өгдөг.
Одоогоор тэрээр Тамура клиникийн амбулаториор чихрийн шижин өвчтэй хүмүүст хоол тэжээлийн зааварчилгаа өгч байгаа бөгөөд илчлэг, хоол тэжээлийн тэнцвэрт байдлыг дурдахад "хувь хүний амьдралын хэв маягт тохирсон боломжтой зөвлөгөө өгөх" гэдэгт итгэдэг.
Мөн хоол хийх хичээл, 0 наснаас сургуулийн нас хүртэлх хоол хүнсний боловсрол олгох үйл ажиллагаа, эрүүл мэндийн семинарт багшаар олон чиглэлээр идэвхтэй ажиллаж байна.
Өдөр бүр та эрч хүчтэй, уян хатан мэдрэмжийг мэдэрдэг.Анхаарал татахуйц гоо сайхны найрлагатай "протеогликан" агуулсан!
Зөвхөн коллаген, гиалуроны хүчил биш!Салмон загасны "протеогликан" болон жимсний хатан хаан "мангостин"-ын арьсны хандыг агуулсан тансаг гоо сайхны нунтаг.Энэ нь халуун болон мөстэй ундаанд хайлуулж болох мөхлөгт хэлбэртэй тул та өөрт тохирсон загвараар ууж болно.
Протеогликан гэж юу вэ?
Энэ нь коллагентай хамт амьтны мөгөөрсний үндсэн бүрэлдэхүүн хэсэг бөгөөд ус маш сайн хадгалдаг, идэж болохуйц элсэн чихэр, уургийн иж бүрдэл юм. Энэ нь "эмэгтэйчүүдийн хөгшрөх тусам зайлсхийх боломжгүй сэтгэлийн зовнилыг" дэмждэг гоо сайхны гайхалтай найрлага юм!
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) | |
---|---|
Эрчим хүч | 191kcal |
уураг | 13.3g |
Липидүүд | 4.4g |
нүүрс ус | 26.5g |
кальцийн | 164.0mg |
鉄 | 0.9mg |
Витамин С | 62.6mg |
Фолийн хүчил | 146.2μg |
Хоолны эслэг | 5.6g |
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс | 2.2g |
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (2 хүний хувьд)
ブ ロ ッ コ リ ー | 1/2 багц (ойролцоогоор 150 гр) |
---|---|
сонгино | 1 ширхэг (ойролцоогоор 150 гр) |
Төмс | 1 ширхэг (ойролцоогоор 120 гр) |
Ус | 250ml |
Сүү | 200ml |
тайвшрах | 1 tbsp-аас бага зэрэг бага |
Давс, хар перец | бага зэрэг |
Протеогликан коллаген | 2 хоолны халбага (10.4 гр) * 2 халбага хавсаргасан |
Брокколи нахиа | 50g |
журам
- 1. Сонгино, төмсөө зохих хэмжээгээр хэрчээд 250 мл ус нэмээд хайруулын тавган дээр зөөлөн болтол нь буцалгана.
- 2. Брокколиг өндгөвч болгон хайчилж, богино долгионы зууханд халаана.
- 3. 1 ба 2 протеогликан коллаген нэмээд холино.
- 4. Хайруулын тавган дээр 3-ыг буцаан хийж, сүүгээ бага багаар хийж халаана.
- 5. Консом, давс, перцээр амтыг нь тохируулна
- 6. Брокколи нахиагаа чимэглээрэй
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) | |
---|---|
Эрчим хүч | 158kcal |
уураг | 7.7g |
Липидүүд | 6.7g |
нүүрс ус | 16.7g |
магни | 32.4mg |
鉄 | 0.7mg |
Фолийн хүчил | 47.0μg |
Хоолны эслэг | 2.0g |
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс | 1.7g |
Квиноа нь бие махбодид тэнцвэртэй нийлэгждэггүй чухал амин хүчлүүдийг агуулдаг бөгөөд хүнсний эслэг, эрдэс бодис (магни, төмөр), ферментээр баялаг юм.Хоол хийх явцад ус нь "протеогликан коллаген" -ийг уусгана.Гол нь сайтар холих явдал юм.
(* Кускус ба квиноаг импортын ерөнхий дэлгүүр болон онлайн дэлгүүрээс худалдаж авч болно.)
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (2 хүний хувьд)
Кускус | 1/4 аяга (40 гр) |
---|---|
Квиноа | 1/8 аяга (20 гр) |
Өргөст хэмх | 1/2 |
Жижиг улаан лооль | 4 дугаартай |
сонгино | 30g |
Шар чинжүү | 30g |
Протеогликан коллаген | 2 хоолны халбага (10.4 гр) * 2 халбага хавсаргасан |
Цибретт | (хуурай нь зүгээр) |
лаврын | (Түүхий эсвэл хуурай) |
※ хувцаслах | |
оливын тос | 1 халбага |
Дарсны цуу | 1.5 халбага |
Давс, чинжүү | Таны таашаалд бага зэрэг |
Кумин нунтаг | бага зэрэг |
журам
- 1. Quinoa-д хоёр дахин их ус нэмээд буцалгана.Их галаар эхэлж, буцалгамагц бага дулааныг нь багасгаж, 2 минут орчим буцалгана.Дараа нь 10 минутын турш уураар жигнэнэ
- 2. Кускусыг аяганд хийж, ижил хэмжээний халуун ус асгаж, таглаад 10 минут орчим байлгаад уураар жигнэнэ.
- 3. Энэ хооронд хүнсний ногоог том ширхэгтэй хэрчинэ
- 4. Сонгино нь гашууныг арилгахын тулд усанд өртөхөд амттай байдаг
- 5. Орц найрлагыг нь хольж, зохих хэмжээний нунтаг cumin цацна.
- 6. 1-ээс 4 хүртэлх найрлагыг протеогликан коллагентай хольж, хамтад нь хувцаслана.
- 7. Түүхий лаврын зэрэг ургамлаар чимж, бага зэрэг хөргөнө.
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) | |
---|---|
Эрчим хүч | 240kcal |
уураг | 9.0g |
Липидүүд | 15.6g |
нүүрс ус | 18.0g |
鉄 | 1.1mg |
А аминдэм | 352.7mg |
Е витамин | 6.6mg |
Витамин С | 74.3mg |
Фолийн хүчил | 92.6μg |
Хоолны эслэг | 5.4g |
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс | 0.4g |
Хар өнгөтэй хүнсний ногоо (ногоон, шар ногоо) нь Е, С витаминаар баялаг бөгөөд таны өдөр тутам идэхийг хүсдэг хүнсний бүтээгдэхүүн юм.Биеийг хөргөхгүйн тулд халуун ногоо хэрэглэхийг зөвлөж байна.Мөн Е витамин ихтэй, антиоксидант өндөртэй бүйлс хэрэглэх нь хөгшрөлтийн арчилгааны хувьд илүү ашигтай юм шиг санагддаг * 1."Протеогликан коллаген" нь хүйтэн боолтонд уусдаг тул сайн холивол гоо сайхны боолт бүрэн болно!
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (2 хүний хувьд)
Хүн орхоодой | 50g |
---|---|
ブ ロ ッ コ リ ー | 50g |
хулуу | 80g |
Улаан хонхны чинжүү | 50g |
Авокадо | 50g |
бүйлс | 10g |
A | |
Бүдүүн гич | 2 халбага |
оливын тос | 1 халбага |
Нимбэгний шүүс | 1 tsp |
Давс, чинжүү | бага зэрэг |
Протеогликан коллаген | 2 хоолны халбага (10.4 гр) * 2 халбага хавсаргасан |
журам
- 1. Лууван, брокколи, хулуугаа хазаж хэрчиж, улаан перцийг босоо хэсэг болгон хэрчинэ.
- 2. Богино долгионы зууханд 1-ийг силикон уурын зууханд хийж зөөлрүүлнэ.
- 3. Авокадог хазах хэмжээтэй хэрчинэ
- 4. А материалыг нэгтгэж сайтар холино
- 5. Хүнсний ногоогоо хольж, буталсан бүйлсийг хүнсний ногоо дээр цацна
- 6. Гичний соусаар цацаж, бэлэн боллоо
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) | |
---|---|
Эрчим хүч | 265kcal |
уураг | 28.5g |
Липидүүд | 10.7g |
нүүрс ус | 12.2g |
鉄 | 0.9mg |
Хоолны эслэг | 0.7g |
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс | 1.7g |
Тахианы хөхний мах нь илчлэг багатай, уураг ихтэй төлөөлөгч юм.Төмөр, кальциар баялаг хар кунжут нэмээд алдартай кокосын тосоор жигнэх замаар хөгшрөлтийн арчилгааг дэмжээрэй * 1! "Протеогликан коллаген"-ыг халаах боломжтой тул та итгэлтэйгээр хоол хийж болно ♪
(* Хэрэв та наргил модны тосонд сайн биш бол оронд нь оливын тос хэрэглэж болно.)
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (2 хүний хувьд)
Тахианы цээж | 200g |
---|---|
Шар буурцгийн соус | 1.5 tsp |
сайхан саке | 1.5 tsp |
塩 | 2g |
Чинжүү | бага зэрэг |
Цардуул | 2 халбага |
Протеогликан коллаген | 2 хоолны халбага (10.4 гр) * 2 халбага хавсаргасан |
Шарсан хар кунжут | 2 халбага |
Кокосын тос | 1 халбага |
журам
- 1. Тахианы хөхийг нимгэн зүсмэл болгон хайчилж ав
- 2. Шар буурцагны соус, мирин, давс, перцээр амтлаад 15 минут орчим байлгана.
- 3. Төмсний цардуул, протеогликан коллаген, хар гүнжидийн үрийг сайтар хольж, тахианы цээжний хоёр талд түрхэнэ.
- 4. Кокосын тосоор хайруулын тавган дээр урд болон хойд талыг нь жигнэх.
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) | |
---|---|
Эрчим хүч | 258kcal |
уураг | 10.9g |
Липидүүд | 6.3g |
нүүрс ус | 41.9g |
鉄 | 2.4mg |
кальцийн | 64.1mg |
Витамин С | 39.2mg |
Фолийн хүчил | 75.5μg |
Хоолны эслэг | 2.0g |
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс | 0.9g |
Витамин С ихээр агуулсан киви нь "Протеогликан коллаген"-тай сайн зохицдог ♪ Энэ нь омега 3 тосны хүчил, төмөр, кальци, эслэг зэрэг их хэмжээгээр агуулсан шар буурцгийн сүүгээр хийсэн смүүти юм. Хөгшрөлтийн арчилгаа хялбар * 1.
(* Чиа үрийг импортын ерөнхий дэлгүүр болон онлайн дэлгүүрээс худалдан авч болно.)
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (1 хүний хувьд)
キ ウ イ байна | 1/2 (50 гр) |
---|---|
Банана | Жижиг 1/2 (50 гр) |
зөгийн бал | 1 халбага |
Шар буурцагны сүү | 150ml |
Нимбэгний шүүс | 1 tsp |
Чиа үр | 1 tsp |
Ус | 50ml |
Протеогликан коллаген | 1 хоолны халбага (5.2 гр) * 1 халбага хавсаргасан |
журам
- 1. 1 цайны халбага чиа үрийг 50 мл усанд хийж 10 минут орчим байлгана.
- 2. Киви гадилыг хальсалж, тохирох хэмжээгээр нь хэрчинэ.
- 3. 2 жимс, зөгийн бал, нимбэгний шүүс, протеогликан коллаген, шар буурцагны сүүг холигчоор холино.
- 4. Ус агуулсан өтгөрүүлсэн чиа үрээ нэмээд дахин бага зэрэг холино.
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) | |
---|---|
Эрчим хүч | 362kcal |
уураг | 13.6g |
Липидүүд | 2.9g |
鉄 | 1.7mg |
Е витамин | 0.3mg |
Витамин С | 0.4mg |
Хоолны эслэг | 3.6g |
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс | 0.9g |
Уураг ихтэй, илчлэг багатай, шар буурцагны изофлавон агуулсан шар буурцаг нь эмэгтэйчүүдийн талд байдаг.
Хүнсний эслэг, кальциар баялаг хижики далайн замагтай хослуулан хөгшрөлтийн арчилгааны хүчирхэг нөөц * 1! Хэрэв та будаа чанахдаа "Протеогликан коллаген"-ыг хольвол гоо сайхны будаатай болно ♪
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (4 хүний хувьд)
米 | 2 явна |
---|---|
Шарсан шар буурцаг | 1/2 аяга (50 гр) |
Хижики (хатаасан) | 2g |
塩 | 1/2 халбага |
Үгүй | 2 халбага |
Шар буурцгийн соус | 1 tsp |
Даши бор замаг | 10 ширхэг 1 см квадрат |
Ус | 2.5 аяга |
Протеогликан коллаген | 4 хоолны халбага (20.8 гр) * 4 халбага хавсаргасан |
журам
- 1. Будаа хайчилж, усыг нь шавхахын тулд коланд руу хийнэ.
- 2. Хатаасан хижики далайн замгийг усаар дүүргэнэ.
- 3. Будаа агшаагчинд будаа, шингэн сэлбэсэн хижики далайн замаг, амтлагч, бор замаг, 2.5 аяга ус, протеогликан коллаген хийнэ.
- 4. Шарсан шар буурцаг нэмээд зөөлөн хольж, хэвийн хооллоорой.
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) | |
---|---|
Эрчим хүч | 225kcal |
уураг | 2.2g |
Липидүүд | 6.4g |
鉄 | 1.5g |
Е витамин | 0.1mg |
Витамин С | 0.1mg |
Хоолны эслэг | 1.5g |
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс | 0.04g |
Төмөр, кальци ихтэй хар кунжут нь маш их хэмжээний полифенол агуулдаг бөгөөд антиоксидант үйлчилгээтэй тул хөгшрөлтийн арчилгаанд хэрэглэхийг зөвлөж байна * 1.
Калорийн хэмжээг багасгахын тулд дүпү хэрэглэж, "протеогликан коллаген"-ыг хольж, илчлэг багатай гоо сайхны амттан хийж болно ♪
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (4 хүний хувьд)
Ширатамако | 100g |
---|---|
Торгон дүпү | 100g |
Протеогликан коллаген | 4 хоолны халбага (20.8 гр) * 4 халбага хавсаргасан |
Хар кунжутын үр | 40g |
Sugar | 20g |
сайхан саке | 1 халбага |
зөгийн бал | 1 tsp |
журам
- 1. Ширатамако болон торгон дүпү хоёрыг аяганд хийж сайтар хутгана.
- 2. Протеогликан коллаген нэмээд чихний дэлбээг зөөлөн болтол зуурна.
- 3. Буцалж буй усанд 2 ширхэг өнхрүүлсэн буузыг дусааж, хөвүүлсний дараа 1-2 минутын дараа мөстэй усанд хийж хөргөнө.
- 4. Гүнжидийн (хар нунтагласан кунжут, элсэн чихэр, мирин, зөгийн бал) найрлагыг халуунд тэсвэртэй саванд хийж хольж, богино долгионы зууханд 90 секунд орчим халаана (нөхцөл байдлыг ажиглаж байхад).
- 5. Банш дээрээ кунжутын үр цацвал бэлэн боллоо.
-
Брокколитай амттан
-
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) Эрчим хүч 191kcal уураг 13.3g Липидүүд 4.4g нүүрс ус 26.5g кальцийн 164.0mg 鉄 0.9mg Витамин С 62.6mg Фолийн хүчил 146.2μg Хоолны эслэг 5.6g Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 2.2g Брокколи ба брокколи нахиа нь хүчтэй антиоксидант үйлчилгээтэй хүнсний ногооны нэг бөгөөд витамин С-ийн өндөр агууламжтай, "протеогликан коллаген"-тай сайн зохицдог.Мөн сайн. Брокколи нь хүнсний ногооны дунд их хэмжээний VC (стрессийн эсрэг витамин) агуулдаг тул хөгшрөлтийн үед хэрэглэхэд тохиромжтой (* 1) ♪
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (2 хүний хувьд)
ブ ロ ッ コ リ ー 1/2 багц (ойролцоогоор 150 гр) сонгино 1 ширхэг (ойролцоогоор 150 гр) Төмс 1 ширхэг (ойролцоогоор 120 гр) Ус 250ml Сүү 200ml тайвшрах 1 tbsp-аас бага зэрэг бага Давс, хар перец бага зэрэг Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасанБрокколи нахиа 50g журам
- 1. Сонгино, төмсөө зохих хэмжээгээр хэрчээд 250 мл ус нэмээд хайруулын тавган дээр зөөлөн болтол нь буцалгана.
- 2. Брокколиг өндгөвч болгон хайчилж, богино долгионы зууханд халаана.
- 3. 1 ба 2 протеогликан коллаген нэмээд холино.
- 4. Хайруулын тавган дээр 3-ыг буцаан хийж, сүүгээ бага багаар хийж халаана.
- 5. Консом, давс, перцээр амтыг нь тохируулна
- 6. Брокколи нахиагаа чимэглээрэй
-
Квиноа бүхий Газар дундын тэнгисийн таборет
-
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) Эрчим хүч 158kcal уураг 7.7g Липидүүд 6.7g нүүрс ус 16.7g магни 32.4mg 鉄 0.7mg Фолийн хүчил 47.0μg Хоолны эслэг 2.0g Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 1.7g Квиноа нь бие махбодид тэнцвэртэй байх боломжгүй чухал амин хүчлүүдийг агуулдаг бөгөөд хүнсний эслэг, эрдэс бодисоор баялаг (магни, фермент, төмөр).Хоол хийх явцад ус нь "протеогликан коллаген" -ийг уусгана.Гол нь сайтар холих явдал юм. (* Кускус ба квиноаг импортын ерөнхий дэлгүүр болон онлайн дэлгүүрээс худалдаж авч болно.)
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (2 хүний хувьд)
Кускус 1/4 аяга (40 гр) Квиноа 1/8 аяга (20 гр) Өргөст хэмх 1/2 Жижиг улаан лооль 4 дугаартай сонгино 30g Шар чинжүү 30g Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасанЦибретт (хуурай нь зүгээр) лаврын (Түүхий эсвэл хуурай) ※ хувцаслах оливын тос 1 халбага Дарсны цуу 1.5 халбага Давс, чинжүү Таны таашаалд бага зэрэг Кумин нунтаг бага зэрэг журам
- 1. Quinoa-д хоёр дахин их ус нэмээд буцалгана.Их галаар эхэлж, буцалгамагц бага дулааныг нь багасгаж, 2 минут орчим буцалгана.Дараа нь 10 минутын турш уураар жигнэнэ
- 2. Кускусыг аяганд хийж, ижил хэмжээний халуун ус асгаж, таглаад 10 минут орчим байлгаад уураар жигнэнэ.
- 3. Энэ хооронд хүнсний ногоог том ширхэгтэй хэрчинэ
- 4. Сонгино нь гашууныг арилгахын тулд усанд өртөхөд амттай байдаг
- 5. Орц найрлагыг нь хольж, зохих хэмжээний нунтаг cumin цацна.
- 6. 1-ээс 4 хүртэлх найрлагыг протеогликан коллагентай хольж, хамтад нь хувцаслана.
- 7. Түүхий лаврын зэрэг ургамлаар чимж, бага зэрэг хөргөнө.
-
Халуун ногооны гичний соус
-
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) Эрчим хүч 240kcal уураг 9.0g Липидүүд 15.6g нүүрс ус 18.0g 鉄 1.1mg А аминдэм 352.7mg Е витамин 6.6mg Витамин С 74.3mg Фолийн хүчил 92.6μg Хоолны эслэг 5.4g Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.4g Хар өнгөтэй хүнсний ногоо (ногоон, шар ногоо) нь Е, С витаминаар баялаг бөгөөд таны өдөр тутам идэхийг хүсдэг хүнсний бүтээгдэхүүн юм.Биеийг хөргөхгүйн тулд халуун ногоо хэрэглэхийг зөвлөж байна.Мөн Е витамин ихтэй, антиоксидант өндөртэй бүйлс хэрэглэх нь хөгшрөлтийн арчилгааны хувьд илүү ашигтай юм шиг санагддаг * 1."Протеогликан коллаген" нь хүйтэн боолтонд уусдаг тул сайн холивол гоо сайхны боолт бүрэн болно!
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (2 хүний хувьд)
Хүн орхоодой 50g ブ ロ ッ コ リ ー 50g хулуу 80g Улаан хонхны чинжүү 50g Авокадо 50g бүйлс 10g A Бүдүүн гич 2 халбага оливын тос 1 халбага Нимбэгний шүүс 1 tsp Давс, чинжүү бага зэрэг Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасанжурам
- 1. Лууван, брокколи, хулуугаа хазаж хэрчиж, улаан перцийг босоо хэсэг болгон хэрчинэ.
- 2. Богино долгионы зууханд 1-ийг силикон уурын зууханд хийж зөөлрүүлнэ.
- 3. Авокадог хазах хэмжээтэй хэрчинэ
- 4. А материалыг нэгтгэж сайтар холино
- 5. Хүнсний ногоогоо хольж, буталсан бүйлсийг хүнсний ногоо дээр цацна
- 6. Гичний соусаар цацаж, бэлэн боллоо
-
Коллагентай шарсан тахианы булан
-
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) Эрчим хүч 265kcal уураг 28.5g Липидүүд 10.7g нүүрс ус 12.2g 鉄 0.9mg Хоолны эслэг 0.7g Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 1.7g Тахианы хөхний мах нь илчлэг багатай, уураг ихтэй төлөөлөгч юм.Төмөр, кальциар баялаг хар кунжут нэмээд алдартай кокосын тосоор жигнэх замаар хөгшрөлтийн арчилгааг дэмжээрэй * 1! "Протеогликан коллаген"-ыг халаах боломжтой тул та итгэлтэйгээр хоол хийж болно ♪ (* Хэрэв та наргил модны тосонд сайн биш бол оронд нь оливын тос хэрэглэж болно.)
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (2 хүний хувьд)
Тахианы цээж 200g Шар буурцгийн соус 1.5 tsp сайхан саке 1.5 tsp 塩 2g Чинжүү бага зэрэг Цардуул 2 халбага Протеогликан коллаген 2 хоолны халбага (10.4 гр)
* 2 халбага хавсаргасанШарсан хар кунжут 2 халбага Кокосын тос 1 халбага журам
- 1. Тахианы хөхийг нимгэн зүсмэл болгон хайчилж ав
- 2. Шар буурцагны соус, мирин, давс, перцээр амтлаад 15 минут орчим байлгана.
- 3. Төмсний цардуул, протеогликан коллаген, хар гүнжидийн үрийг сайтар хольж, тахианы цээжний хоёр талд түрхэнэ.
- 4. Кокосын тосоор хайруулын тавган дээр урд болон хойд талыг нь жигнэх.
-
Киви болон чиа үрийн смүүти
-
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) Эрчим хүч 258kcal уураг 10.9g Липидүүд 63g нүүрс ус 41.9g 鉄 2.4mg кальцийн 64.1mg Витамин С 39.2mg Фолийн хүчил 75.5μg Хоолны эслэг 2.0g Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.9g Витамин С ихээр агуулсан киви нь "Протеогликан коллаген"-тай сайн зохицдог ♪ Энэ нь омега 3 тосны хүчил, төмөр, кальци, эслэг зэрэг их хэмжээгээр агуулсан шар буурцгийн сүүгээр хийсэн смүүти юм. Хөгшрөлтийн арчилгаа хялбар * 1. (* Чиа үрийг импортын ерөнхий дэлгүүр болон онлайн дэлгүүрээс худалдан авч болно.)
* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (2 хүний хувьд)
キ ウ イ байна 1/2 (50 гр) Банана Жижиг 1/2 (50 гр) зөгийн бал 1 халбага Шар буурцагны сүү 150ml Нимбэгний шүүс 1 tsp Чиа үр 1 tsp Ус 50ml Протеогликан коллаген 1 хоолны халбага (5.2 гр)
* 1 халбага хавсаргасанжурам
- 1. 1 цайны халбага чиа үрийг 50 мл усанд хийж 10 минут орчим байлгана.
- 2. Киви гадилыг хальсалж, тохирох хэмжээгээр нь хэрчинэ.
- 3. 2 жимс, зөгийн бал, нимбэгний шүүс, протеогликан коллаген, шар буурцагны сүүг холигчоор холино.
- 4. Ус агуулсан өтгөрүүлсэн чиа үрээ нэмээд дахин бага зэрэг холино.
-
Шарж шар буурцаг, хижики далайн замагтай будаа
-
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) Эрчим хүч 362kcal уураг 13.6g Липидүүд 2.9g 鉄 1.7mg Е витамин 0.3mg Витамин С 0.4mg Хоолны эслэг 3.6g Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.9g Уураг ихтэй, илчлэг багатай, шар буурцагны изофлавон агуулсан шар буурцаг нь эмэгтэйчүүдийн талд байдаг.
Хүнсний эслэг, кальциар баялаг хижики далайн замагтай хослуулан хөгшрөлтийн арчилгааны хүчирхэг нөөц * 1!Хэрэв та будаа чанахдаа "Протеогликан коллаген"-ыг хольвол гоо сайхны будаатай болно ♪* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (4 хүний хувьд)
米 2 явна Шарсан шар буурцаг 1/2 аяга (50 гр) Хижики (хатаасан) 2g 塩 1/2 халбага Үгүй 2 халбага Шар буурцгийн соус 1 tsp Даши бор замаг 10 ширхэг 1 см квадрат Ус 2.5 аяга Протеогликан коллаген 4 хоолны халбага (20.8 гр)
* 4 халбага хавсаргасанжурам
- 1. Будаа хайчилж, усыг нь шавхахын тулд коланд руу хийнэ.
- 2. Хатаасан хижики далайн замгийг усаар дүүргэнэ.
- 3. Будаа агшаагчинд будаа, шингэн сэлбэсэн хижики далайн замаг, амтлагч, бор замаг, 2.5 аяга ус, протеогликан коллаген хийнэ.
- 4. Шарсан шар буурцаг нэмээд зөөлөн хольж, хэвийн хооллоорой.
-
Сеширатама банштай кунжутын соус
-
Хоол тэжээлийн үнэ цэнэ (1 хүнд) Эрчим хүч 225kcal уураг 2.2g Липидүүд 6.4g 鉄 1.5g Е витамин 0.1mg Витамин С 0.1mg Хоолны эслэг 1.5g Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс 0.04g Төмөр, кальци ихтэй хар кунжут нь маш их хэмжээний полифенол агуулдаг бөгөөд антиоксидант үйлчилгээтэй тул хөгшрөлтийн арчилгаанд хэрэглэхийг зөвлөж байна * 1.
Калорийн хэмжээг багасгахын тулд дүпү хэрэглэж, "протеогликан коллаген"-ыг хольж, илчлэг багатай гоо сайхны амттан хийж болно ♪* 1: Насанд тохирсон асаргаа (арчилгаа)
Материал (4 хүний хувьд)
Ширатамако 100g Торгон дүпү 100g Протеогликан коллаген 4 хоолны халбага (20.8 гр)
* 4 халбага хавсаргасанХар кунжутын үр 40g Sugar 20g сайхан саке 1 халбага зөгийн бал 1 tsp журам
- 1. Ширатамако болон торгон дүпү хоёрыг аяганд хийж сайтар хутгана.
- 2. Протеогликан коллаген нэмээд чихний дэлбээг зөөлөн болтол зуурна.
- 3. Буцалж буй усанд 2 ширхэг өнхрүүлсэн буузыг дусааж, хөвүүлсний дараа 1-2 минутын дараа мөстэй усанд хийж хөргөнө.
- 4. Гүнжидийн (хар нунтагласан кунжут, элсэн чихэр, мирин, зөгийн бал) найрлагыг халуунд тэсвэртэй саванд хийж хольж, богино долгионы зууханд 90 секунд орчим халаана (нөхцөл байдлыг ажиглаж байхад).
- 5. Банш дээрээ кунжутын үр цацвал бэлэн боллоо.
Брокколи ба брокколи нахиа нь хүчтэй антиоксидант үйлчилгээтэй хүнсний ногооны нэг бөгөөд витамин С-ийн өндөр агууламжтай, "протеогликан коллаген"-тай сайн зохицдог.Мөн сайн.Брокколи нь хүнсний ногооны дунд их хэмжээний VC (стрессийн эсрэг витамин) агуулдаг тул хөгшрөлтийн үед хэрэглэхэд тохиромжтой (* 1) ♪