
Коллагенаар гоо сайхныг дэмжинэ ♡Коллагентай гахайн шөл

Сүүлийн үед хүйтэрч байна...Та хоолны дэглэмээ бага зэрэг өөрчлөх хэрэгтэй байж магадгүй юм.

Ээж ээ, гахайн шөл яах вэ?Эцсийн арга хэмжээ болгон Itocola коллаген бага молекул жинтэй гиалуроны хүчил нэмбэл сайхан байх болно!

Өнөөдрийн гахайн махны шөл ч бас орц найрлагаар дүүрэн, амттай.
Энэ жор дахь шим тэжээл* Нэг хүнд зориулж хөрвүүлсэн
Хоол хийх цаг

20分
калори

258ккал
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс

2.2g
- уураг
- 12.4g
- Липидүүд
- 15.0g
- Нүүрс ус
- 12.1g
- Хоолны эслэг
- 6.5g
Яаж хийх вэ
- 1
- Гахайн мах, улаан лууван, лууван, шиитаке мөөг, бурдокийн үндэс, коньяк зэргийг идэхэд хялбар хэсэг болгон хайчилж ав.
- 2
- Ногоон сонгино жижиг хэсэг болгон хайчилж ав.
- 3
- Шөлний шөл болон жижиглэсэн найрлагыг хайруулын тавган дээр хийнэ.
- 4
- Хүнсний ногоо зөөлөрч, буцалгасны дараа гахайн мах, Итокола коллаген бага молекул жинтэй гиалуроны хүчил нэмээд үлдэгдэлийг зайлуулна.
- 5
- Гахайн махыг буцалгасны дараа амт нь мисо нэмнэ.
- 6
- Үүнийг саванд хийж, ногоон сонгино цацна.


Жорыг дагаж мөрдөхийн оронд гэрийн гахайн махны шөлөндөө Itocola коллаген бага молекул жинтэй гиалуроны хүчил нэмээрэй.

Материал (2 хүний хувьд)
- Гахайн мах
- 160g
- Японы цагаан улаан лууван
- 1/4
- Хүн орхоодой
- 1/2
- Шиитаке
- 3 дугаартай
- Конжак
- 1/2 амттан
- Burdock
- 1 хувь
- Даши шөл
- 800 мл
- мисо
- 4 халбага
- Ногоон сонгино
- Зөв хэмжээ
- Itokora коллаген бага молекул гиалуроны хүчил
- 10g

Itocola коллаген бага молекул жинтэй гиалуроны хүчил нэмсэн ч амт нь өөрчлөгдөхгүй байгаад баяртай байна.

Нас ахих тусам буурдаг коллагены төлөө!Гахайн маханд агуулагдах уураг, витамин В6, ВXNUMX зэрэг коллагентай төгс зохицдог!
Жоронд ашигласан бүтээгдэхүүн

Itokora коллаген бага молекул гиалуроны хүчил
Өөрчлөгдөж эхэлсэн гоо сайхныг дэмжээрэй!Энгийнээр эхлэхийг хүссэн хүмүүст зориулав.