1. Топ
  2. энэ лаборатори
  3. Жорыг цэгцэл
  4. Дотоодын бор будааны хар цуутай шинэхэн шарсан бадамлянхуа үндэс

Хар цуугаар цэвэрлэнэ ♪Дотоодын бор будааны хар цуугаар сэргээгч
Шарсан бадамлянхуа үндэс

Аав, ээжийнхээ гэрээс илгээсэн бадамлянхуа цэцгийг ямар хоол хийх вэ?

Уксус ашиглан сэргээгч бадамлянхуа үндэсийг яах вэ?

сайн!Та энэ шаржигнуурыг идэж болно ~.Энэ нь бас архины бариулын хувьд төгс төгөлдөр юм.

Энэ жор дахь шим тэжээл* Нэг хүнд зориулж хөрвүүлсэн

Хоол хийх цаг

20

калори

141ккал

Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс

2g

уураг
2.5g
Липидүүд
6.6g
Нүүрс ус
16.3g
Хоолны эслэг
2.0g

Яаж хийх вэ

1
Бадамлянхуа үндэсийг хальсалж, 7-8 мм зузаантай хэрчээд усанд дүрнэ.
2
Маринадын найрлагыг нэг аяганд хийж холино.
3
Гал тогооны цаасаар 1-ээс бадамлянхуа үндэсээс усыг зайлуулна.
4
Хайруулын тавган дээр гүнжидийн тосыг халааж, дунд зэргийн гал дээр ③ жигнэж, дараа нь өнгөт болтол нь таглаж хоёр талаас нь жигнэнэ.
5
Бадамлянхуа үндсийг халуун байхад нь ② маринад хийж хутгаад 10 минут байлгана.

Дууслаа!

Бадамлянхуа үндэс халуун байхад түүнийг маринадтай холино!

Тэнд түлэгдэхээс болгоомжлох хэрэгтэй.

Идэцгээе!

Жорны жагсаалт руу

Материал (3 хүний ​​хувьд)

Бадамлянхуа үндэс (арьсгүй)
300g
гүнжидийн тос
1.5 халбага

Даршилсан шингэн

Sugar
1.5 tsp
Шар буурцгийн соус
1.5 халбага
Дотоодын цэвэр бор будааны хар цуу
3 халбага

Энэ нь хүнсний эслэг ихтэй тул тустай.

Японы цэвэр бор будааны хар цуу болон бадамлянхуа үндэс хоёрын нийцтэй байдал нь төгс төгөлдөр юм!Энэ нь гоо сайхан, эрүүл мэндэд тустай.

Жоронд ашигласан бүтээгдэхүүн

Дотоодын цэвэр бор будааны хар цуу

Японд тарьж ургуулсан амтат будаагаар хийсэн хар цуу нь ууж, хоол хийхэд тохиромжтой.

Жорны жагсаалт руу