1. Топ
  2. энэ лаборатори
  3. Жорыг цэгцэл
  4. Какуни гахайн мах

Мороми цуугаар сэргээгч ♪Какуни гахайн мах

Хүн бүр какуни гахайн маханд дуртай, амттай, гэхдээ тос нь ...Энэ бол миний хоолны дэглэмийн байгалийн дайсан ...!

Үүнийг үгүйсгэх аргагүй.Аа!Хоолны дэглэм барихад тохиромжтой цуу хэрэглэвэл ямар вэ?

Ээж ээ, өнөөдрийн какуни ердийнхөөс илүү амттай байна!

Энэ жор дахь шим тэжээл* Нэг хүнд зориулж хөрвүүлсэн

Хоол хийх цаг

20

калори

376ккал

Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс

3g

уураг
25.9g
Липидүүд
19.5g
Нүүрс ус
15.7g
Хоолны эслэг
0.2g

Яаж хийх вэ

1
Амтлагч хийнэ.
2
Цагаан сонгино (цэнхэр хэсэг) усаар цэвэрхэн угааж, 5 см орчим урттай зүснэ.
3
Гахайн мөрний бэлхүүсийг 5 см хэмжээтэй шоо болгон хайчилж ав.Хайруулын тавган дээр халааж, гахайн мөрний ууцны гадаргууг (4 тал) хүрэн өнгөтэй болгоно.
4
Илүүдэл өөх нь хайруулын тавган дээр гарч ирэх тул гал тогооны цаасаар арилгана.
5
Амтлагчаа 4-т хийж, хөнгөн цагаан тугалган цаасаар бага зэрэг дусааж, таглаад нэг удаа буцалгана.Буцалсны дараа галаа багасгаж, халбагаар ороож 15 минут орчим буцалгана.
6
Бэлтгэхийн өмнөхөн цагаан сонгино (цэнхэр хэсэг) нэмээд хуурна.

Дууслаа!

Чанасан өндөг нь хамт чанасан ч амттай байдаг!

Энэ чинь чанасан өндөг биз дээ?Би бас жаахан идэх ёстой юу?

Идэцгээе!

Жорны жагсаалт руу

Материал (3 хүний ​​хувьд)

Бостоны өгзөг
400g
Цагаан сонгино (цэнхэр хэсэг)
1 хувь

Холимог амтлагч

Шар буурцгийн соус
3 халбага
Үгүй
3 халбага
Рюкю Мороми цуутай ундаа
1.5 халбага
сайхан саке
2 халбага
Sugar
2 халбага

Хоолны дэглэм, эрүүл мэндэд тустай олон тооны нимбэгийн хүчил, амин хүчлүүд!

Энэ нь таны идсэн будаагаа эрч хүч болгоход тусална ♡

Жоронд ашигласан бүтээгдэхүүн

Рюкю Мороми цуутай ундаа

Авамори шар айраг исгэх явцад хийсэн "мороми" -ээр хийсэн цуутай ундаа.

Жорны жагсаалт руу