1. Топ
  2. энэ лаборатори
  3. Жорыг цэгцэл
  4. Какуни гахайн мах

Мороми цуугаар сэргээгч ♪Какуни гахайн мах

Хүн бүр какуни гахайн маханд дуртай, амттай, гэхдээ тос нь ...Энэ бол миний хоолны дэглэмийн байгалийн дайсан ...!

Үүнийг үгүйсгэх аргагүй.Аа!Хоолны дэглэм барихад тохиромжтой цуу хэрэглэвэл ямар вэ?

Ээж ээ, өнөөдрийн какуни ердийнхөөс илүү амттай байна!

Энэ жор дахь шим тэжээл* Нэг хүнд зориулж хөрвүүлсэн

Хоол хийх цаг

20

калори

376ккал

Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс

3g

уураг
25.9g
Липидүүд
19.5g
Нүүрс ус
15.7g
Хоолны эслэг
0.2g

Яаж хийх вэ

1
Амтлагч хийнэ.
2
Нэг цагаан таана (ногоон хэсэг) сайтар угааж, 1 см орчим урттай хэсэг болгон хуваана.
3
Гахайн мөрийг 5 см хэмжээтэй шоо болгон хайчилж ав. Өөр бүхэл бүтэн цагаан сонгино (ногоон хэсэг), саванд байгаа махыг таглах хэмжээний ус нэмээд хурдан буцалгаад халаана.
4
Холимог амтлагчаа хайруулын тавган дээр хийж, хөнгөн цагаан тугалган цаасаар сайтар таглаад буцалгана. Буцалсны дараа галыг багасгаж, халбагаар 15 минут буцалгана.
5
Үүнийг хийж дуусахын өмнөхөн 2-р алхамаас цагаан сонгино (ногоон хэсэг) нэмээд хуурч ав.

Дууслаа!

Чанасан өндөг нь хамт чанасан ч амттай байдаг!

Энэ чинь чанасан өндөг биз дээ?Би бас жаахан идэх ёстой юу?

Идэцгээе!

Жорны жагсаалт руу

Материал (3 хүний ​​хувьд)

Бостоны өгзөг
400g
Цагаан сонгино (цэнхэр хэсэг)
2 хувь

Холимог амтлагч

Шар буурцгийн соус
3 халбага
Үгүй
3 халбага
Рюкю Мороми цуутай ундаа
1.5 халбага
сайхан саке
2 халбага
Sugar
2 халбага

Хоолны дэглэм, эрүүл мэндэд тустай олон тооны нимбэгийн хүчил, амин хүчлүүд!

Энэ нь таны идсэн будаагаа эрч хүч болгоход тусална ♡

Жоронд ашигласан бүтээгдэхүүн

Рюкю Мороми цуутай ундаа

Авамори шар айраг исгэх явцад хийсэн "мороми" -ээр хийсэн цуутай ундаа.

Жорны жагсаалт руу