Мороми цуутай шинэ мах!Шарсан гахайн сонгино сараалжтай мороми цуу
Хүн бүр махан хоолонд дуртай, гэхдээ та үргэлж хэтэрхий арчаагүй байж болохгүй.Би илүү эрүүл махан хоолыг санах хэрэгтэй ...
Мороми цуу, сонгино нэмбэл ямар вэ?Энэ нь сэргээгч, амттай бөгөөд таны эрүүл мэндэд төгс төгөлдөр юм!
Энэ амархан.Та аяга таваг холихдоо л нэмээрэй ♪
өө!Хөнгөн, бага зэрэг чихэрлэг!Энэ нь шинэ амттай амттай байдаг.
Ээж ээ.Дүүргэх.Би илүү их идмээр байна! !!
Энэ жор дахь шим тэжээл* Нэг хүнд зориулж хөрвүүлсэн
Хоол хийх цаг
20分
калори
353ккал
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс
0.8g
- уураг
- 12.2g
- Липидүүд
- 26.7g
- Нүүрс ус
- 11.2g
- Хоолны эслэг
- 1.3g
Яаж хийх вэ
- 1
- Сонгино, сармисыг үрж, шар буурцаг сумс, мирин, архи, шикуваса мороми цуутай ундаагаар холино.
- 2
- 1/4 сонгино нимгэн зүсмэл болгон хайчилж, 1-д гахайн махтай холино.
- 3
- Халаасан хайруулын тавган дээр 2-ыг хийж хутгана.
- 4
- Ус нь дуустал нь хуурч, тавган дээр тавиад үйлчил.
Шикуваса Мороми цуутай ундаа нь бор чихрийн зөгийн бал шиг амттай тул элсэн чихэр хэрэглэхгүй ч болно.
Материал (2 хүний хувьд)
- Цитрусын хямрал
Мороми цуутай ундаа - 100cc
- Гахайн мах (сарнай)
- 150g
- Сонгины том зүсмэлүүд
- 1/4 ширхэг
- Сараалжтай сонгино
- 1/2 ширхэг
- Сараалжтай сармис
- 1/2 ширхэг
- Шар буурцгийн соус
- 1.5 tsp
- сайхан саке
- 0.5 tsp
- саке
- 0.5 tsp
Амин хүчил, нимбэгийн хүчил агуулсан Шикуваса Мороми цуутай ундаа нэмснээр ядарсан хүмүүст зориулсан хамгийн шилдэг бүтээгдэхүүн болжээ.Энэ нь сэргэг бөгөөд хоол нь үргэлжилсээр ♪
Жоронд ашигласан бүтээгдэхүүн
Цитрусын хямрал
Мороми цуутай ундаа
Окинавагийн исгэсэн мороми цуу, Окинавагийн шикуваса жүүсээр хийсэн эрүүл ундаа.