Хар цуугаар цэвэрлэнэ ♪Хар цуутай шарсан шарсан
Аав аа, та сүүлийн үед ядарч байна.Эрчим хүч авчрах хоол байдаг уу?
Шар сүүл сайн байна!Хэрэв та хар цуу нэмбэл загасны үнэрийг дарах боломжтой!
Энэ исгэлэн амт нь шар сүүлтэй сайн тохирдог!Би маргааш чадах бүхнээ хийх болно!
Энэ жор дахь шим тэжээл* Нэг хүнд зориулж хөрвүүлсэн
Хоол хийх цаг
20分
калори
400ккал
Түүнтэй тэнцэх хэмжээний давс
2g
- уураг
- 21.0g
- Липидүүд
- 29.1g
- Нүүрс ус
- 8.6g
- Хоолны эслэг
- 1.9g
Яаж хийх вэ
- 1
- Шар гэзэгийг 1.5 см дөрвөлжин мод болгон хайчилж, давс, перцээ хийж, төмсний цардуул цацна.
- 2
- Брокколиг буцалж буй усанд буцалгаж, коланд руу хийнэ.
- 3
- Цагаан сонгиноо 5 мм-ийн зүсмэл болгон хайчилж ав.
- 4
- Сармис, цагаан гаагаа нилээд цавчих.
- 5
- Амтлагчаа холино
- 6
- Хайруулын тавганд гүнжидийн тосыг халааж шар гэзгээ ①-д бор болтол нь хуурч, ③, ④ нэмээд үнэр нь гартал хуурна.
- 7
- Брокколи 6 дээр нэмээд бага зэрэг хуурч амтлагчаа хийж ⑤ бага зэрэг өтгөрүүлбэл бэлэн боллоо.
Шар гэзэгийг саваа болгон зүсэхдээ дунд ясыг нь аврах нь зүйтэй!
Би идэхэд хялбар болгох хэрэгтэй ♪
Материал (2 хүний хувьд)
- Шар сүүл (филе)
- 2 хямд
- Цардуул
- 2 tsp
- ブ ロ ッ コ リ ー
- 4-5 баглаа
- Цагаан ногоон сонгино
- 0.5 хувь
- Цагаан гаа
- 1/2 ширхэг
- сармис
- 1
- гүнжидийн тос
- 2 халбага
Холимог амтлагч
- Дубанжян
- 1/2 халбага
- Sugar
- 2 tsp
- Үгүй
- 1 tsp
- Дотоодын цэвэр бор будааны хар цуу
- 1.5 tsp
- Шар буурцгийн соус
- 2 tsp
Шар гэзэгт агуулагдах загасны тос нь DHA, EPA зэрэг шим тэжээлийг агуулдаг!
Энэ нь өдөр бүр ажилладаг аавд тохиромжтой.
Жоронд ашигласан бүтээгдэхүүн
Дотоодын цэвэр бор будааны хар цуу
Японд тарьж ургуулсан амтат будаагаар хийсэн хар цуу нь ууж, хоол хийхэд тохиромжтой.